DIGITAL MARKETING

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DIGITAL MARKETING;

Το Digital Marketing είναι μια μεθοδολογία Marketing στο χώρο του διαδικτύου που βασίζεται στη δημιουργία και διανομή περιεχομένου. Το περιεχόμενο είναι ιδέες. Είναι η ουσία της διαφήμισης ανεξαρτήτως του μέσου της προώθησής της. Το μέσο δεν είναι το μήνυμα. Η ιδέα-περιεχόμενο επιλέγει το μέσο της προώθησής του. Έτσι με το Digital Marketing μετατρέπετε τους ανώνυμους επισκέπτες της εταιρείας σας σε πελάτες. Χρησιμοποιούμε βασικές πρακτικές του Digital Marketing όπως: το SEO, τα Social Media, το email Marketing κ.λπ., κ.λπ. Η συνολική αυτή στρατηγική έχει σαν δεξί της χέρι την τελευταία εξέλιξη το Marketing Automation. Πρόκειται για την αυτοματοποίηση των Digital Marketing ενεργειών της εταιρείας με στόχο την προσέλκυση νέων επισκεπτών και τη μετατροπή τους σε πελάτες. Επομένως όλη η μεθοδολογία του Digital Marketing αποσκοπεί στο να κατευθύνει τους επισκέπτες στη γνωριμία τους με την διαδικτυακή εταιρική ταυτότητα που εκφράζεται μέσα από το web site της εταιρείας. Όλοι οι διαδικτυακοί δρόμοι πρέπει να οδηγούν στη μεγάλη επισκεψιμότητα του web site της εταιρείας σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΟ WEB SITE

Στηριζόμενοι σε αξιόπιστες και διεθνώς αναγνωρισμένες πλατφόρμες διαχείρισης περιεχομένου, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε σύγχρονα και αποτελεσματικά web sites που υποστηρίζουν τις επιχειρησιακές και αναπτυξιακές σας ανάγκες στο σύγχρονο ψηφιακό κόσμο.

Γιατί έχετε ανάγκη από ένα web site;

Γιατί είναι η σύγχρονη επικοινωνιακή ταυτότητα κάθε επιχείρησης. Όταν οι καταναλωτές βρίσκονται ή σας αναζητούν online χρησιμοποιώντας το internet από τον υπολογιστή τους ή το κινητό τους για να ανακαλύψουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, εσείς πρέπει να υπάρχετε. Να είστε παρόντες και σε πλήρη διαδικτυακή δράση. Επί πλέον και οποιοδήποτε άλλο ερέθισμα και αν δεχτούν και θέλουν να σας αναζητήσουν, πληκτρολογώντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση να σας βρουν.

Πώς πρέπει να είναι το εταιρικό σας web site;

• Αισθητικά άψογο και σύγχρονο.
Το design του πρέπει να αναδεικνύει την εταιρική σας ταυτότητα, την φιλοσοφία σας, το ύφος και το επίπεδό σας, το διαφορετικό.
• Τεχνικά άψογο.
Να φορτώνει γρήγορα, να λειτουργεί συνέχεια, να μοιράζει το περιεχόμενό του στα social Media να είναι mobile friendly.
• Λειτουργικά “διαβαστερό”.
Να διευκολύνει τον επισκέπτη να ξεναγείται ελεύθερα, χωρίς δεύτερες και τρίτες κινήσεις. Να αναδεικνύει το περιεχόμενό του, να μην ταλαιπωρεί τον καταναλωτή να φτάσει στην πληροφορία που αναζητά.
• Να λειτουργεί με συνεχές και δυνατό περιεχόμενο: blog–blogging–landing page.

Κάντε Redesign στο Web Site σας

Όταν οι καταναλωτές κατά ένα μεγάλο ποσοστό (70%) κρίνουν την αξιοπιστία μιας εταιρείας από το web site της, τότε ισχύει η φράση- παράφραση: “Δείξε μου το web site σου για να σου πω αν αξίζεις.” Γι’ αυτό δείτε αν το web site σας μυρίζει λίγο μούχλα, έχει μείνει πίσω από design και λειτουργικότητα, τότε πρέπει να το αλλάξετε. Θα το αλλάξουμε μαζί. Γιατί η εταιρεία σας πρέπει να τρέχει “με την εποχή της” και λίγο πιο μπροστά!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

Σχεδιάζουμε αισθητικά και λειτουργικά άψογα e-shops με σκοπό να δημιουργούν κίνητρο για επισκεψιμότητα και αγορά προϊόντων. Είναι βασισμένα σε σύγχρονες πλατφόρμες ειδικές για e-shops. Εμείς αναλαμβάνουμε να ανοίγουμε και να κλείνουμε το e-shop σας, να γεμίζουμε τα ράφια του με προϊόντα μέσα από την υψηλής ποιότητας φωτογράφισή τους. Από τη φωτογράφισή τους κατ’ ευθείαν στο ράφι. Διαφημίζουμε το e-shop σας και δημιουργούμε πελατολόγιο μέσα από την εφαρμογή του Digital Marketing καθώς και με την προβολή του με όλα τα διαθέσιμα μέσα επικοινωνίας. (Banners σε άλλα sites, TV, Ρ.Φ., κινητά μέσα κ.λπ.)

Γιατί έχετε ανάγκη από ένα e-shop;

Η καταναλωτική συμπεριφορά έχει αλλάξει. Το διαδίκτυο μας άλλαξε και το αλλάζουμε και εμείς συνεχώς. Επομένως το νέο σας e-shop κατάστημα δεν έχει όρια ως πού μπορείτε να πουλήσετε. Πουλάτε παντού.

Πώς πρέπει να είναι το e-shop σας;

• Να ανοίγει κανονικά και να εξυπηρετεί.
Το e-shop σας ανοίγει και λειτουργεί όπως ένα φυσικό κατάστημα. Με τα εργαλεία μας ανιχνεύουμε το καταναλωτικό κοινό και του προσφέρουμε αυτό που επιλέγουμε.
• Να είναι εύχρηστο
Τα προϊόντα του να παρουσιάζονται εντυπωσιακά και με ευκρίνεια. Να είναι εύκολη η πλοήγησή του από όλες τις mobile συσκευές. Εύκολο το “καλάθι” και οι τρόποι πληρωμής.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!

SOCIAL MEDIA

 

GOOGLE ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Όταν στην Google γίνονται δισεκατομμύρια αναζητήσεις σε καθημερινή βάση η alore με την εξειδικευμένη δραστηριότητά της μπορεί και πρέπει να σας εμφανίσει ψηλά στις σελίδες των αποτελεσμάτων της Google. Γι’ αυτό μπορούμε και δημιουργούμε ελκυστικό περιεχόμενο που αφορά του εν δυνάμει επισκέπτες και πελάτες που ψάχνουν. Είναι στρατηγικός μας σκοπός να μετατρέπουμε τους άγνωστους επισκέπτες σε ενδιαφερόμενους πελάτες και τελικά σε αγοραστές των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Οι λέξεις κλειδιά (keywords) είναι στρατηγικής σημασίας ο τρόπος της επιλογής τους. Πρέπει να ανταποκρίνονται στο περιεχόμενο του site σας, ακόμη δε και στο περιεχόμενο της κάθε σελίδας του site σας.

SOCIAL MEDIA MARKETING

Η alore στηρίζει και χειρίζεται σε καθημερινή βάση όλα τα μέσα των social media με τρόπο συστηματικό και αποδοτικό για την αύξηση της επισκεψιμότητας και την δημιουργία σταθερού πελατολογίου. Χειρίζεται όλες τις τεχνικές λειτουργίας των social media αλλά κυρίως δημιουργεί σταθερό και ελκυστικό περιεχόμενο για:
• facebook • instagram • twitter • youtube • pinterest

EMAIL MARKETING / AUTOMATION

Δισεκατομμύρια emails στέλνονται καθημερινά από τις πλατφόρμες αυτοματοποιημένου marketing. H alore δημιουργεί στοχευμένο περιεχόμενο των emails με σκοπό την παρακίνηση της προσοχής, του ενδιαφέροντος, της τελικής επικοινωνίας. Ταυτόχρονα χρησιμοποιεί όλες τις τεχνικές για να δημιουργεί τρόπους συλλογής email εν δυνάμει πελατών μέσα από την χρησιμοποίηση landing page με προσφορές διαγωνισμούς με σκοπό τη συμπλήρωση φόρμας πληροφοριών για την επικοινωνία με τον πελάτη. Το email marketing αποτελεί σήμερα ένα από τα ισχυρότερα εργαλεία του digital marketing. Όμως το marketing automation μας δίνει τη δυνατότητα σαν alore να δημιουργούμε καμπάνιες για εσάς χρησιμοποιώντας διάφορα format περιεχομένου.