ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ E-SHOP

Σχεδιάζουμε αισθητικά και λειτουργικά άψογα e-shops με σκοπό να δημιουργούν κίνητρο για επισκεψιμότητα και αγορά προϊόντων. Είναι βασισμένα σε σύγχρονες πλατφόρμες ειδικές για e-shops. Εμείς αναλαμβάνουμε να ανοίγουμε και να κλείνουμε το e-shop σας, να γεμίζουμε τα ράφια του με προϊόντα μέσα από την υψηλής ποιότητας φωτογράφισή τους. Από της φωτογράφισή τους κατ’ ευθείαν στο ράφι. Διαφημίζουμε το e-shop σας και δημιουργούμε πελατολόγιο μέσα από την εφαρμογή του Digital Marketing καθώς και με την προβολή του με όλα τα διαθέσιμα μέσα επικοινωνίας. (Banners σε άλλα sites, TV, Ρ.Φ., κινητά μέσα κ.λπ.)

Γιατί έχετε ανάγκη από ένα e-shop;

Η καταναλωτική συμπεριφορά έχει αλλάξει. Το διαδίκτυο μας άλλαξε και το αλλάζουμε και εμείς συνεχώς. Επομένως το νέο σας e-shop κατάστημα δεν έχει όρια ως πού μπορείτε να πουλήσετε. Πουλάτε παντού.

Πώς πρέπει να είναι το e-shop σας;

• Να ανοίγει κανονικά και να εξυπηρετεί.
Το e-shop σας ανοίγει και λειτουργεί όπως ένα φυσικό κατάστημα. Με τα εργαλεία μας ανιχνεύουμε το καταναλωτικό κοινό και του προσφέρουμε αυτό που επιλέγουμε.
• Να είναι εύχρηστο
Τα προϊόντα του να παρουσιάζονται εντυπωσιακά και με ευκρίνεια. Να είναι εύκολη η πλοήγησή του από όλες τις mobile συσκευές. Εύκολο το “καλάθι” και οι τρόποι πληρωμής.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!