ΕΤΑΙΡΙΚΟ WEB SITE

Στηριζόμενοι σε αξιόπιστες και διεθνώς αναγνωρισμένες πλατφόρμες διαχείρισης περιεχομένου, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε σύγχρονα και αποτελεσματικά web sites που υποστηρίζουν τις επιχειρησιακές και αναπτυξιακές σας ανάγκες στο σύγχρονο ψηφιακό κόσμο.

Γιατί έχετε ανάγκη από ένα web site;

Γιατί είναι η σύγχρονη επικοινωνιακή ταυτότητα κάθε επιχείρησης. Όταν οι καταναλωτές βρίσκονται ή σας αναζητούν online χρησιμοποιώντας το internet από τον υπολογιστή τους ή το κινητό τους για να ανακαλύψουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, εσείς πρέπει να υπάρχετε. Να είστε παρόντες και σε πλήρη διαδικτυακή δράση. Επί πλέον και οποιοδήποτε άλλο ερέθισμα και αν δεχτούν και θέλουν να σας αναζητήσουν, πληκτρολογώντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση να σας βρουν.

Πώς πρέπει να είναι το εταιρικό σας web site;

• Αισθητικά άψογο και σύγχρονο.
Το design του πρέπει να αναδεικνύει την εταιρική σας ταυτότητα, την φιλοσοφία σας, το ύφος και το επίπεδό σας, το διαφορετικό.
• Τεχνικά άψογο.
Να φορτώνει γρήγορα, να λειτουργεί συνέχεια, να μοιράζει το περιεχόμενό του στα social Media να είναι mobile friendly.
• Λειτουργικά “διαβαστερό”.
Να διευκολύνει τον επισκέπτη να ξεναγείται ελεύθερα, χωρίς δεύτερες και τρίτες κινήσεις. Να αναδεικνύει το περιεχόμενό του, να μην ταλαιπωρεί τον καταναλωτή να φτάσει στην πληροφορία που αναζητά.
• Να λειτουργεί με συνεχές και δυνατό περιεχόμενο: blog–blogging–landing page.

Κάντε Redesign στο Web Site σας

Όταν οι καταναλωτές κατά ένα μεγάλο ποσοστό (70%) κρίνουν την αξιοπιστία μιας εταιρείας από το web site της, τότε ισχύει η φράση- παράφραση: “Δείξε μου το web site σου για να σου πω αν αξίζεις.” Γι’ αυτό δείτε αν το web site σας μυρίζει λίγο μούχλα, έχει μείνει πίσω από design και λειτουργικότητα, τότε πρέπει να το αλλάξετε. Θα το αλλάξουμε μαζί. Γιατί η εταιρεία σας πρέπει να τρέχει “με την εποχή της” και λίγο πιο μπροστά!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!